luni, 21 iunie 2010

Trecerea OpritaDe 3 luni ma confrunt cu o situatie "romaneasca" ....romaneasca si foarte deranjanta

La Metrou Universitate se lucreaza . Scarile rulante sunt reparate, redecorate..whatever :) De fapt de 3 luni se chinuie sa puna altele noi. Lucreaza o zi da, 5 zile ba

Pentru ca lipsesc scarile rulante care te faceau sa ajungi de la intrarea in metrou in 2 minute pe peron, si locul e inchis..ca deh..se lucreaza trebuie sa ocolesti un pic

boooon...asta ar fi ok

doar ca, daca ne uitam bine, cei care urca de pe peron spre Pasajul Nicolae Balcescu au 2 optiuni: Una cu albastru, pe unde ar putea intra, si la 5 m Un semn cu rosu TRECEREA OPRITA.

De ce credeti ca scrie Trecerea Oprita? pentru ca, cei ca mine, care vor sa coboare prin pasajul ingust spre peron, vor ca "traficul" sa fie fluent.

Ei nu, ei se duc, ca animalele, probabil dupa capetenia turmei, desi scrie mare la capatul scarilor TRECEREA OPRITA

si pentru asta eu zilnic pierd un metrou, pentru ca se produce un ambuteiaj

cu animalele care nu stiu sa citeasca un semn!

Un comentariu:

Anonim spunea...

Bună Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag.
Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova.
Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.
Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul radiowhispercom sau un email radiowhispercom@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
Mulţumesc,Cu stimă Vlad!